четвртак, 24. новембар 2016.

ŽENE PRESTANITE DA PRAŠTATE NASILJE NAD VAMA.


Sve što danas slažete i prikrijete samo će Vama da se obije o glavu pre ili kasnije, i sve će biti na vašu štetu. Danas sam na sudu bio svedok, u postupku protiv muža nasilnika i žene "žrtve". Naravno muž i žena došli su srećni, zadovoljni, zaljubljeni, ma prosto ljubav cveta. Iako je ona nas zvala, u toku te kako ona sada kaže "civilizovane rasprave" bračnih drugova koji su akademski gradjani, visoko obrazovani sa prefiksom dr, prof, mr spec itd, koji su u tom momentu bili u fazi razvoda braka, tada kada je pozivala, kako ona tada izjavila, muž je njoj "stavljao nož pod grlo" nazivao je divnim epitetima, pretio itd, očito da bi ona bolje shvatila o čemu on priča, a da je ona njemu u toku njegovog govora sa nožem, koji je on držao pod njenim grlom, nanela mu par ogrebotina po licu i rukama očito kao vid "replike" na njegovo izalganje, a ne kao vid borbe u samoodbrani prilikom napada oruđem i oružjem na njen život i telo. Sve to što je ona nama tada izjavila puj pike danas ne važi, odnosno prenaduvano sa naše strane. Takođe dotični muž izjavljuje da se nisu razveli, da je zahtev za razvod povučen, da su oni "civilizovano razgovarali" o pomenutom razgovoru, da je ona od tuge zaplakala zbog razvoda i da je zbog toga pozvala nas, a da njemu nije ni danas jasno, zašto smo mi dosli i sve to pisali.
Što se samog noža tiče, dok je ona plakala zbog razvoda, on je sekao luk u njenoj blizini te je ona usled tog stanja plakanja, u tom momentu pomislila da je on njoj pretio njime, jer je sečivo pomerao u njenom pravcu, jer su glavice luka bile tako orkenute.
Uglavnom rezime srećan i zaljubljen par koji vodi "civilizovanu raspravu supružnika", kome prisustvovalo i njihovo maloletno dete.
Ono što želim reći drugim ženama, koje nisu imale ili su imale takav "civilizovan razgovor " da kada jednom neko digne ruku na Vas, koliko god obećavao, zaklinjao se, kukao plakao, molio, ako mu oprostite pre ili kasnije ON će to ponoviti. Nasilje rađa nasilje. Ako čak i oprostite nasilje nasilniku, i pored svega toga što ste prosli, i od svih nas koji smo bili tu i videli šta se desilo pravite BUDALE, molite boga da ste doneli pravu odluku ,i da Vam se takva situacija neće ponoviti, mada kao neko ko se bavi prevencijom nasilja čisto sumnjam da Vam se neće ponoviti, i to možda čak i gora situacija od ove koju nazivate "civilizovanom raspravom supružnika".
PRE SVAKE ODLUKE, DOBRO RAZMISLITE O NAREDNOM KORAKU. VAŠ ŽIVOT JE U VAŠIM RUKAMA.
NASILJE SE NE PRAŠTA, ONO SE SANKCIONIŠE tj KAŽNJAVA.

S' poštovanjem
Poslednji Urbani Samuraj
Vladimir Speedy Savic
dipl.trener borilačkih sportova i veština.

1 коментар:

  1. Želim zahvaliti dr. Agbazaru iz AGBAZARA TEMPLE za vraćanje mog muža koji je napustio mene i djecu skoro 2 godine. nikad nisam učio da ću ga vratiti sve dok nisam vidio komentar na internetu o dr.agbazara i kontaktirao sam ga, nakon što sam slijedio sve upute koje mi je dao dr. Agbazara, moj suprug se vratio molivši za oproštaj u roku od 48 sati. Hvala liječniku vaša čarolija je stvarno sjajna. Za one od vas koji imaju problema u braku / vezi, trebate ga kontaktirati za pomoć putem ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp / call ( +2348104102662 ). I doživite to svoje.

    ОдговориИзбриши