четвртак, 24. новембар 2016.

ŽENA NIJE Q-RVA

Pitam se već poodavno, koliko će još proći vode Dunavom i Savom, dok deo muškaraca promeni stav, mišljenje i ponašanje prema ženama??!!!
Draga gospodo zašto je po Vama žena Q..a, ako u svom životu pre Vas imala 5-10 muškaraca, a Vi svi frajeri, koji ste pre nje imali 10-20-30 žena?! Ako je ona Q..a, onda ste i Vi draga gospodo muške Q..e . Taj stereotip da žena muškarcu može biti samo prva, a da svaka kojoj je on drugi, treći, peti Q..A, samo vlada na balkanu. Taj komplex muškosti samo se leči kod nas, a zašto odgovor možemo potražiti u našem mentalitetu, gde i danas kada je demokratija i dalje vlada to prećutno misljenje o ženama, koje nisu momcima i muževima prve. Jedino ovde na balkanu žena je osuđena da zna samo za jednog, dok on ponos i dika svoje loze tj porodice, može sve pa čak i harem da ima.
Žena je isto živo biće kao i mi muškarci. Žene se poštuju jer nas one donose na svet, jer nam one i život daruju. Draga gospodo pročitajte malo amatomiju, tamo ćete shvatiti i saznati da prilikom sexualnog odnosa muškarca i žene, bukvalno rečeno muškarac je cvet, a žena pčela koja sve sama uradi, dok mi dođemo kao potrošni materijal.
I zato nemojte mnogo veličati svoju muškost i svoj ego, jer nauka i zakon prirode kažu drugo. Poštujte žene jer svi imamo majke i sestre. Žena se voli i poštuje. Žena se čuva, mazi i pazi. Svako ko digne ruku na ženu ( ma kakva da je ona, probelematična itd), uopšte nije muškarac već obična kukavica. Žene, deca, strara i bolesna lica, oni se nebiju i ne vređaju, oni se čuvaju i štite.
Veličina muškarca nije u kvantitetu žena sa kojima je bio, već u ljudskosti, poštovanju i razumevanju koje pokaže prema ženi, deci, starima i bolesnim osobama.
STOP NASILJU NAD ŽENAMA, DECOM, STARIM I BOLESNIM OSOBAMA.

S' postovanjem
Vladimir Speedy Savic
dipl. trener borilačkih sportova i veština.

Нема коментара:

Постави коментар