петак, 23. децембар 2016.

NOVOGODIŠNJE PROSLAVE..SVI SMO NAŠI


Decembar mesec sam po sebi je specifičan mesec, jer označava kraj stare godine, u kojoj smo prošli sve i svašta sa svojom porodicom, prijateljima i kolegama. Sa nadom da ćemo u novoj godini biti uspešniji od stare iz koje izlazimo, krećemo sa proslavom odlaskom stare  godine i dočeka nove godine. Od početka Decembra pa do onog čuvenog 31.12 kada je najluđa noć na planeti, organizuju se razni dočeci Nove godine. Dočeke pred novu godinu, obično organizuju firme za svoje zaposlene, tj kolege i koleginice, dok ona najluđa se slavi u krugu ljudi, lokala, mesta  tamo gde smo pozvani. 
Na tim proslavama uvek lepo atraktivno-provokativno-obučene skockane koleginice- i delimično obučeni frajeti ups tj "gospoda". Naravno većina firmi pravi proslavu za zaposlene, gde obično " nije poželjno" prisustvo bračnog druga-partnera, uz standardni izgovor popićemo koju više, nije uredu da ti žena/muž gleda kolege u ovakom elementu, i drugi draga koleginice proslava je za zaposlene, tako da žalim ali nije predviđena proslava za članove porodica zaposlenih. 
Naravno da poetna nije  u tome što će Vam žena ili muž videti pijanog kolegu ili koleginicu, koga/koju zna jer preko godine se družite ili radite zajedno, već će videti švalersku kombinaciju Vašeg kolege/ koleginice, a pošto se i privatno družite, logično je da Vam se i žene i muževi znaju, te iz tog razloga nije baš poželjan dolazak BRAČNOG DRUGA. 
Sa druge strane kada organizator proslave, kaže koleginici da je samo za zaposlene bez poziva partnera, tu dolazimo do onog momenta kada se posle koje čašice žeštine, stekne samopouzdanje uz predhodno trljanje polnog organa tokom igre uz koleginicu, krene u takozvani start koleginice tako što uz stiskavac i podignut polni organ naslonjen obično na njen stomak, saopštavaju ljubavne, sexualne želje i sklonosti ka njoj, njenom liku, delu, telu, poprsju. Naravno prilika je više idealna jer i ako dodje do neuspeha tj čuvene pedale, odbiće se da je bio ili bila pijana, uz izvini ne znma šta mi je bilo itd.
Ukoliko i Ona i On ( kolege se malo više zanesu uz čašicu žestine) obično nakon dvanest uveče, ili se izlazi na parking radi vazduha, ili se nudi prevoz kući, gde obično ruka sklizne sa menjača ka medjunožju kolege ili koleginice, onda vozilo logično skreće sa puta, obično u nekom mračnom delu, gde se iz statičnog razgovor prelazi u dinamičan razgovor sa dosta uzdaha i stenjanja očito od neprijatnosti i težine razgovora, koji Baš tu noć vodite sa kolegom/koleginicom, koji inače niste mogli tokom cele godine da vodite, zbog raznih okolnosti koji su Vas sprečavali Ona Vaša kod kuće i Onaj njen kod kuće što Vas čekaju. :-) Sa druge strane imate firme koje Vam  dozvoljavaju da dovedete partnera, ali naravno većina "KOLEGA i KOLEGINICA" iz njima poznatih razloga svog partnera neće dovesti, tako da i Vi vašeg ne vodite da nebi ispali smešni u društvu.
Ukoliko dovede pak partnera ili partnerku diskretno svi će Vas izebeći da ćete tokom proslave ostati sami sa partnerom ili parnterkom za stolom. Naravno većina će prići upoznati, i u vidu lastinog repa nestati od mesta gde ste seli sa partnerom-partnerkom.

Ovakve proslave su odlične za spajanje, upoznavanje i zbližavanje slobodnih ljudi, ali su i odlične za švalersko-kolegijalno-fižičko-rekreativne kombinacije i sexualne zanimacije.Naravno posle tako divne proslave, startovanja, razmene stavova, mišljenja, prisnog odnosa, i očito odličnog snošaja, odlaskom kući i onim čuvenim umorom ulazi se u san.
Naravno novi dan je kreno, odlazi se na posao, tamo vas čekaju slike drugih, smeh, žene ogovaraju muškarce šta je ko radio koliko je popio, ko se sakime merkao, dok muški deo populacije, prenosi iskustva nakon sklizanja ruke sa menjača, pa skretanja vozila sa trotoara, do najsitnijeg detalja   razgovora, koji je opisan u pesmi grupe Bjelo Dugme " na zadnjem sedištu moga auta".
Naravno prilikom sustreta dvoje prisnih kolega na hodniu osim blago zdravo i spuštanja glava, ništa se drugo neće desiti, jer podizanje glave bilo je baš tu noć kad aje bila proslava, anakon dizanja obično ide padanje.

I tako prošla je još jedna teška godina, i u poslednjim danima uzeli smo skalp, o kome smo godinu dana maštali.
Hvala čašici žestine na skupljenom samopouzdanju za prilazk, hvala organizatoru proslave za nedolazak njenog muža/njegove žene,  hvala tome što cuga kao Ja, i što u takom stanju obožava scenario opisan u pesmi Bjelog Dugmeta. Sve se desilo i ništa se nije desilo, poštenje i diskrecija na prvom mestu,po čuvenom sistemu : "SVI SMO NAŠI, SAMO JAŠI".

Autor i potpisnik ovog bloga nije ljubitelj takvog sporta, zabave, proslave i eventualne rekracije, jer je poučen da tamo gde se jede, gde se radi, i gde se živi tamo se NE BRLJA.

S' poštovanjem,
Poslednji Urbani Samuraj
Vladimir Speedy Savić
diplomirani trener borilačkih sportova i veština.





Нема коментара:

Постави коментар