недеља, 1. јануар 2017.

NOVOGODIŠNJA NOĆ FARSA I PREVARA

NOVOGODIŠNJA NOĆ
NAJVEĆA FARSA, PREVARA I NAJLAKŠA ZARADA.

Što se ta novogodišnja NOĆ, razlikuje od svake druge NOĆI ?!?
Šta je čini toliko posebnom, osim što za jednu noć potrošite za nekih 8 sati mesecnu, dvomesecnu platu ?!? Zašto je bitno da se vidi koliko ste potrošili i na kom mestu ste slavili?!?! Zar nije bitno sa kim slavite, a ne gde slavite ?!? Zašto je postao trend da se famozni doček NG plati što skuplje?!? Šta se dobija tim ako po osobi doček nove godine platite 50-70-100 evra ?!?
Piće ALL INCLUSIVE-ili ti narodno rečeno neograničeno...A znate li koliko košta to piće u veleprodaji ?!? Dva do tri puta manje od te cene koju ste VI platili....A tek ono kao domaće piće...Što ne kažu domaća brlja i šećeruša...Večera...Pa ko još jede gde je živa muzika, društvo i piće ?!? Ugostitelji to znaju zato ubacuju u ponudu oni naplate, Vaš je problem što niste jeli...A cena hrane kao da pekinšku patku nude, divljač i srnetinu na tone pa i cenu tako koriguju...Uvek sam bio za to da se za NG radi, jer dok idioti troše, (a danas je u modi da si veći "baja" što više novca potrošiš i više se opiješ najskupljim pićem), pametan i normalan čovek će radi, pije, jede i još zaradi, i to sve na trošak takvog idiota. Konobari, Radnici obezbeđenja, ugostitelji, vlasnici lokala to veoma dobro znaju. I zato sutra veče GAS DO DASKE, POTROŠI ŠTO VIŠE, POKAŽI SEBE KAO NAJVEĆU BUDALU, NAPIJ SE, AKO MOŽEŠ I POBIJ SE, ZAKUCAJ SE U BANDERU, i babinu inostranu penziju, sve baci na piće, kafanu i muziku, iskreno neko jedva čeka takve kao što si TI, takve u trendu što se dokazuju. BUDI FACA, pomozi drugima da zarade za jednu noć, koliko nisu zaradili za celu godinu . " SPLAVOVI SU MEKA I MEDINA, SAMO NEK SE OKREĆE TURBINA".
Normalnom čoveku, svaka noć može biti novgodišnja noć, ukoliko je sa pravom osobom, u pravom društvu i na pravom mestu. Normalan čovek zna koliko može da potroši, popije i veseli, kao i način i vreme kada će doći i kada će otići. Normalnom čoveku nikad nije bilo BITNO mesto gde se slavi, već okruženje u kome je.
Normalan čovek pijan ne seda za volan ili zove da neko dođe po njega, ili zove taxi.
Kako stoje stvari lakše je biti NENORMALAN, nego NORMALAN čovek. Budale su danas na ceni.

REZIME:
NE BUDI GOVEDO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SREĆNA NOVA GODINA.

S' poštovanjem
Poslednji Urbani Samuraj
Vladimir Speedy Savic
diplomirani sportski trener borilačkih sportova i veština.

Нема коментара:

Постави коментар