уторак, 30. мај 2017.

KRIZA SREDNJIH GODINA...


(Od švalera do porodičnog čoveka)


Nikada nisam razumeo veze, šeme, kombinacije, brakove zrelih muškaraca, sa nezrelim, nedovoljno afirmisanim, nedovoljno uspešnim i nedovoljno izgrađenim ličnim identitetom, stavom, željama i uspeha devojka od 17-20-25 godina. Šta očekivati od nekog ko je tek školu završio, ili je na fakultetu, ili se tek zaposlila, kojoj je do izlazaka, druženja putovanja i ludovanja??
Godinama sam se nagledao posle samo par dana, meseci ili godinu dana pucanja tih brakova, a iz tih brakova gde On ima 40-45-50 godina, a ona 17-18-25 godina ostaju deca, koja silom prilika ili su zanemareni od strane jednog ili oba roditelja, postaju drušveni problem. Sve je to super oženi se mlada, balava, sa zgodnim telom i prelepom kožom u cvetu mladosti, kako kažu ovi matori pedofili moje generacije, a i oni stariji "PILETINA GDE SE LEPE PRSTIĆI". Ožene piletinu, njoj proradi vrbopuc, prvo iskustvo trudna, jedno dete, drugo dete, a onda posle par godina shvati "PA NIJE ON ZA MENE". I šta se dešava. Kreću tzv prevare, nasilja u porodici, njemu radi sujeta i ponos, a njoj se javlja ljubav prema nekome ko je njenih godina. Oni ratuju, a deca gledaju. Nasilje iz kuće prenose na ulicu. Nemora čak matori pedofili ni da ožene "piletinu nad kojom se lepe prstići", dovoljno je da ostane trudna i abortira, ili da rodi i da ga sama u tim godinama podiže.
Super su te klinke, polu gole, zadnjice, sisići, silikoni, bataci, izvajana tela 90/60/90 i stvarno super. Lepo za videti, ali treba ostati dosledan sebi i nepasti u iškušenje, pa čak i da Vas one u tim godinama što inače rade progone.
Da se razumemo nisam ni Ja cvećka, niti čovek bez mana i poroka. Rođen sam očito kao švaler, ali ne po svaku cenu, i ne sa bilo kojom, i ne sa konja na magarca. Da li sam to bio i radio, Da, Jesam. Da li ću raditi NE ZNAM. Ne znam jer život je nepredvidiv. Ne želim da se kunem u nešto, a da se dogodi drugo. Svi se mi nadamo da kada udjemo u vezu i brak to se neće desiti. Ali budimo realni, može li bilo ko to da garantuje, da mu se za 5-10-15 godina neće dogoditi?!? Ne može, pa tako ni Ja ne mogu. Da li flertujem Da, jer svaki duži razgovor izmedju muškarca i žene je tzv flert, ali tu postoji granica. Realno šta meni može da ponudi neka slobodna devojka od 18-20-25-30 godina?!? Porodicu imam, decu imam, posao imam, novac dovoljno za sebe i porodicu. Za 36 godina bukvalno sam sve postigao, i šta mogu Ja da očekujem od tudjeg deteta?!? Da mi ponudi mehanički sex, kao sa porno filmova?!? Ne nisam iz te priče. Razgovori sa devojkama bez životnog iskustva, oko dece i porodice, oko života prosto je ne moguć. Ona koja nije prošla sve faze, nije ostvarena kao žena, kao majka, može samo da filozofira, a čovek poput mene, pričajući njoj koja samo klima glavom, kao da priča zidu ili drvetu. Ne ne ona nije glupa taman posla, pokušava da svati, ali u toj životnoj epizodi još nije igrala glavnu ulogu, a ta uloga za ljude poput mene je jako bitna. Mene to ne zanima. Još dok sam adolescent bio, gadio sam se kada vidim svoju vršnjakinju sa svojim drugim "tatom", ona 17 a on 40-41-45 godina.
Sa druge strane šta meni neka mlada žena 18-25 godina koja je kao dete dobila dete, može da ponudi!?!? Nedovoljno i sama afirmisana, spletom nepažnje, nezrelosti i naivnosti, nasedanje na razne priče starijih pedofila upropastila je svoju mladost, i kasno shvatila da je izmanipulisana, a sve u cilju nekog sexa. Takve osobe moraju naći podršku u muškarcima poput sebe i sebi sličnih godina. Žalosno je videti lepu, pametnu obrazovanu, zgodnu devojku sa nekim kulovom. Ok sa njim je zbog novca, a šta posle?!? Da li je u novcu sve?! Vršnjaci i oni dve do pet godina stariji nisu zanimljivi u tom periodu, deda drma, a kad proradi majčinski instikt, šta onda?! Godine prošle za radjanje, deda puniša našao mladju, Vaši vršnjaci oženjeni ostvareni kao roditelji, a VI?!?!
Nikada u životu baš iz ovih razloga nisam bio sa tom "piletinom na kojoj se lepe prstići". Odrastao sam kako sam odrastao i o tome sam već pisao, u kući vojni režim, drugi način vaspitanja, uticao je na mene, mnogo pre sam sazreo od svojih vršnjaka, koji i dan danas žive kao da im je 16-17-20 godina. U tim godinamaa i dalje uvek sam tražio osobu, koja je zrelije i trezvenije razmišljala od mene. Naravno neko će reći, e i ove klinke baš to rade kao ti tada. Ne, one to misle da rade, one misle da je to to, ali kakav je sistem sadašnjeg vaspitanja, internet reality obrazovanja, uveren sam da one i da to hoće ostvariti na takav način ne mogu, jer sada je tj od skoro deceniju ipo, kod nas je poremećen sistem vrednosti, vaspitanja, obrazovanja.
Kada sam bio u najludjim godinama, i kada mi je bilo bitno samo jedna stvar u životu, kao i svakom muškarcu kada prorade hormoni, One koje su tada bile po 7-10-15 godina, starije od mene, govorile su:
" Polako nije sve u tome. Ne možeš biti po difoltu ostalih tzv muškarčina, koji misle samo donjom glavom. Vidi da bi u životu naučio da osvajaš prave žene, a ne decu i žene niskog morala, moraš dobro da upoznaš žensku psihu, kako ona razmišlja, šta je ženi bitno, gde je osetljiva, kako joj nenamerno možeš nabiti kompleks, a kako da je oslobodiš kompleksa, kako da je utešiš i kako da je sitnim stvarima usrećiš, ma kakvog ona staleža bila, bogata ili siromašna sve mi žene cenimo male stvari, jer one ispunjavaju naš život. Materijalne stvari budu i prodju. Ti i Ja smo sa ograničenim vremenom trajanja. Tvoje vreme dolazi, i zato budi spreman...Budi muškarac, a ne džukela. A što se dečko moj tog sexa tiče, ne brini neće ti manjkati u životu, čak kada sve to naučiš i savladaš, od količine ponude, biće dana kada će ti se i ogaditi".
Da se razumemo drugačije je kada starija žena ili devojka formira muškarca, a drugačije je kad muškarac u srednjim godinama "od piletine na koju se lepe prstići" od balavice formira ženu, balavica obično zatrudni, posle razvede kada sazri, dok zrela žena to sebi sa mnogo mladjim neće dozvoliti.
Možda grešim, možda ne razmišljam racionalno, možda nemam iskustva, možda sam sticao ta iskustva na pogršan način, ali kada me neki pubertetlija pita za savet, uvek mu dam savet, nadji stariju od sebe. Nauči sta je prava žena, pa ćeš onda posle nekog vremena biti spreman da osvojiš vršnjakinju, biti sposoban za porodicu i ulogu glave porodice. Tada ćeš moći trezveno i pravilno odvajati žito od kukolja, i pronaći osobu sa kojom ćeš uspeti u životu i graditi Vaš dalji životni put. Od samog sexa, jurnjave za ovom ili onom, pražnjenja svojih hormona, izgubićeš godine i sebe. . 

Ja sam svoj mir našao, nadji i ti tvoj, ne gubi vreme na kukolj, pronadji zrno žita u moru kukolja.
Sutra kada toga budeš svestan, i želeti to o čemu ti sada pričam, bićeš onaj matori pedofil, koji će i dalje juriti klinke, naletećeš na moju ćerku i tu će ti biti KRAJ...

S' potovanjem
Poslednji Urbani Samuraj
Vladimir Speedy Savic
dipl. trener borilačkih sportova i veština.

Нема коментара:

Постави коментар